19.10.2008 г., 21:32 ч.

Сякаш ти 

  Поезия » Любовна
828 0 2
Ще дочакам слънцето отново да изгрее
и да се любувам на лъчите му,
за да усетя ръцете ти по кожата си -
топли и нежни, а понякога изгарящи.

Ще призова вятъра,
за да докосне косите ми,
а той ще се заплита в тях,
но аз ще знам - ти прокарваш пръсти в тях!

Питам се дали вятърът ще донесе дъжда след себе си,
дали ще усетя малките капчици по лицето си,
дали ще докоснат устните ми,
дали ще усетя дъха ти?!

Ще ме вземеш ли със себе си, когато дойде ураганът?!

                                                     
                                                                                                Някога на Нас
                                                                                                 (16.05.2007 г.)

© Мег Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, ще те взема с мен когато дойде ураганът?!
  • Много е нежно...Поздрав!
Предложения
: ??:??