1 may 2007, 15:50

Сянка 

  Poesía
920 0 2
Без да искам се влюбих,
в сянка, мълвяща красиви слова.
Кой бе тази сянка се чудих,
но така и не успях да разбера.

Копнеех да го чуя,
да видя скритото лице.
На всичко бях готова,
да го докосна за миг поне.

Казваше, че ще сме заедно,
вярвах на нечувания глас.
Представях си всичко красиво,
че той и аз ще се превърне в "Нас".

Някъде там е, на място далечно и скрито,
сълзите никой не можеше да спре.
Какво се случи в сърцето разбито,
той така и не можа да разбере.

© Марина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • За жалост май тъжните повече ми вървят. Повече ми се отдава да пиша подобни стихове отколкото весели. Направих един опит с стихотворението "Ера", предполагам че все някога ще се получи
  • Прочувствено и трагично - отлична рецепта!Но продължи с по - весели!
Propuestas
: ??:??