Мрачна сянка в ъгъла стои.
Кой си ти?
Какво ли искаш тук от мен?
Аз вече съм сломен!
Нямам сили - идва края.
Нека да позная, това си ти нали?
Дебнеш скрита в тъмнината.
Чакаш да ми отнесеш душата!
Е тогава хайде, идвай вече.
Аз готов съм да умра!
© Божидар Иванов Todos los derechos reservados