Jul 13, 2014, 6:48 PM

Сянка 

  Poetry » Phylosophy
345 0 0

Мрачна сянка в ъгъла стои. 

Кой си ти?

 

Какво ли искаш тук от мен?

Аз вече съм сломен!

 

Нямам сили - идва края.

Нека да позная, това си ти нали?

 

 Дебнеш скрита в тъмнината.

Чакаш да ми отнесеш душата!

 

Е тогава хайде, идвай вече.

Аз готов съм да умра!

© Божидар Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??