13 июл. 2014 г., 18:48

Сянка 

  Поэзия » Философская
347 0 0

Мрачна сянка в ъгъла стои. 

Кой си ти?

 

Какво ли искаш тук от мен?

Аз вече съм сломен!

 

Нямам сили - идва края.

Нека да позная, това си ти нали?

 

 Дебнеш скрита в тъмнината.

Чакаш да ми отнесеш душата!

 

Е тогава хайде, идвай вече.

Аз готов съм да умра!

© Божидар Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??