11 dic 2006, 23:42

"СянкаIII" 

  Poesía
516 0 1
Искам да плача
Като малко дете
Може би съм сянка,
Но не и без сърце
Може би съм призрак,
Но не и без очи
Едва ли усещаш
Колко много ме боли

Чувствам, че искам да плача
Всяка нощ, всеки ден

Казваш, че се нуждаеш от нея,
А имаш ли нужда от мен...

16.11.2005
На Десислав

© Гергана Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Чувствено!Явно държиш много на него...
    Поздрав!!! =))
Propuestas
: ??:??