11.12.2006 г., 23:42 ч.

"СянкаIII" 

  Поезия
515 0 1
Искам да плача
Като малко дете
Може би съм сянка,
Но не и без сърце
Може би съм призрак,
Но не и без очи
Едва ли усещаш
Колко много ме боли

Чувствам, че искам да плача
Всяка нощ, всеки ден

Казваш, че се нуждаеш от нея,
А имаш ли нужда от мен...

16.11.2005
На Десислав

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чувствено!Явно държиш много на него...
    Поздрав!!! =))
Предложения
: ??:??