14 ago 2009, 16:32

Събирам 

  Poesía » De amor
495 0 0

Събирам парченцата останали...
Събирам сърцето си накуп...
Събирам моментите, непрестанали да живеят някъде тук...

Събирам частиците радост...
Събирам и многото тъга...
И гледам със жалост,
как любовта ми си отива, и не мога да я спра...

Гледам живота  си от спомени,
събирам сълзите си в ръка...
Не искам никакви промени...
Искам те сега!

© Иви Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??