25 mar 2014, 22:53

Събирам за теб 

  Poesía » De amor
670 0 1

Събирам за теб

Събирам любов, много любов,
на теб наречена, на теб дадена.
Събирам слънца и лято, давам им твоето име,
а сърцето ми сияе, натежало от нежност
и отранва сълза, онемяла от обичане.
Всъщност само за това имам сили - да обичам...

© Ванко Николов (Starkmaster°    ®vn)′ 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Всъщност... много ми хареса.
Propuestas
: ??:??