25.03.2014 г., 22:53 ч.

Събирам за теб 

  Поезия » Любовна
661 0 1

Събирам за теб

Събирам любов, много любов,
на теб наречена, на теб дадена.
Събирам слънца и лято, давам им твоето име,
а сърцето ми сияе, натежало от нежност
и отранва сълза, онемяла от обичане.
Всъщност само за това имам сили - да обичам...

© Ванко Николов (Starkmaster°    ®vn)′ 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всъщност... много ми хареса.
Предложения
: ??:??