1 mar 2014, 18:22

Съблазън – пояс 

  Poesía » Otra
533 0 3

Съблазън – пояс

 

Сърцето е отворен цвят,

в очите свети огън.

Сломената душа мълчи,

измъчвана от спомен.

 

Сърцето свети и цъфти,

в очи – стаена горест,

душа осъдена скърби –

съблазън хвърля пояс.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??