16 jul 2006, 10:47

Сьблечени мисли 

  Poesía
901 0 12
Дьждовна нощ..

Вьв облаци луната
си почива.Звездите,
някьде невидими за нас,
с льчите си танцуват.

Дьждовни капки
в дланите сьбираме.
Отпиваме на гльтки
тост след тост.
Опиянени..
мислите сьбличаме.
Вьв голотата..
врьхлита ни любов.

Усмивката на ден..
в дьга, видя телата ни.

© Николинка Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??