Събота - ПОСТНО
... но със наргиле
много е добре...
Дочухте ли и тази блага вест,
де се шири тука още от нощес.
Народът наш, братя, корав
хукнал е да търси булка за Ашраф.
Той приема руса да е, със очички сини,
не знам дали на плажа ще търси с монокини.
Посочвам му бързо на запад да шета,
там е пълно с „плавки” - сръбска яка чета.
Но той пък я иска – българка от сой,
не предава лесно идеала свой.
Дано скоро, братя, намери Ашраф
булката напета, със благия нрав.
Добре ще му е с нас на Ашраф
няма да прави „дълъг” масраф -
сух режим нямаме тука
и с многомъжството да му е наслука.:)
За протокола поздрави
и на Д-р. Чомаков,
дет ще си пием наргилето
с кмето J
„секси мъж на хоризонта
страст на хоризонта
от любов летят искри
всяко копче си мечтае
да се разкопчае
кой сега ще изгори”
28.07.2007г.
© Мери Попинз Todos los derechos reservados
Защо не поизчака Кобургота с Калина,
че лошо ли би било с араби в комбина.
Света би се възрадвал - каква държава малка -
очакваше я брадва, сега се случва свалка.
Каква държава "тлъста" -
с французите е в уния,
с арабите е "гъста",
света е цял разбунила...