28.07.2007 г., 23:45 ч.

Събота – постно 

  Поезия
510 0 3

Събота - ПОСТНО

 

... но със наргиле

много е добре...

 

Дочухте ли и тази блага вест,

де се шири тука още от нощес.

Народът наш, братя, корав

хукнал е да търси булка за Ашраф.

 

Той приема руса да е, със очички сини,

не знам дали на плажа ще търси с монокини.

Посочвам му бързо на запад да шета,

там е пълно с „плавки” - сръбска яка чета.

 

Но той пък я иска – българка от сой,

не предава лесно идеала свой.

Дано скоро, братя, намери Ашраф

булката напета, със благия нрав.

 

Добре ще му е с нас на Ашраф

няма да прави „дълъг” масраф -

сух режим нямаме тука

и с многомъжството да му е наслука.:)

 

 

За протокола поздрави

и на Д-р. Чомаков,

дет ще си пием наргилето

с кмето J

 

„секси мъж на хоризонта

страст на хоризонта

от любов летят искри

всяко копче си мечтае

да се разкопчае

кой сега ще изгори”


 

28.07.2007г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Ви! Но си има продължение:

    Защо не поизчака Кобургота с Калина,
    че лошо ли би било с араби в комбина.
    Света би се възрадвал - каква държава малка -
    очакваше я брадва, сега се случва свалка.

    Каква държава "тлъста" -
    с французите е в уния,
    с арабите е "гъста",
    света е цял разбунила...
  • Мери,мила,поздрав и прегръдка за стиха!
  • "...всяко копче си мечтае
    да се разкопчае
    кой сега ще изгори”

    - Може би си ти?
Предложения
: ??:??