12 dic 2007, 14:47

Събудих се... 

  Poesía » De amor
649 0 8

Събудих се...

Непроменен Денят ме чака...

Непроменено сив без Теб, Любов...

Непроменено влюбена във Теб аз ставам...

Копнеейки започвам да те преоткривам

в целувките на нежното докосване на вятъра,

в прегръдките на аромата на цветята,     

в усмивките на слънчевия лъч,

в сълзите на капките от дъжд...

И всичко ме докосва като със ръцете ти...

И онемяла пак крещя - Обичам те!...

© Виолет Гаджева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??