12.12.2007 г., 14:47 ч.

Събудих се... 

  Поезия » Любовна
647 0 8

Събудих се...

Непроменен Денят ме чака...

Непроменено сив без Теб, Любов...

Непроменено влюбена във Теб аз ставам...

Копнеейки започвам да те преоткривам

в целувките на нежното докосване на вятъра,

в прегръдките на аромата на цветята,     

в усмивките на слънчевия лъч,

в сълзите на капките от дъжд...

И всичко ме докосва като със ръцете ти...

И онемяла пак крещя - Обичам те!...

© Виолет Гаджева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??