Днес събудих се с желание за танц,
стопила мислите за теб...
Получила и песен във аванс,
назаем взела нечий късмет...
Красива както никога преди,
по улиците тичам, без да спирам!
Във очите вече не блестят сълзи
и повярвай ми, за никой вече не умирам!
И лято е! И в душата, и навън!
И цветна съм и със слънцето блестя!
И този път не е прекрасен сън,
а истината полетяла на крила!
А зимата ще отлетя на юг,
че със топлината сякаш свикнах!
И занапред ще пея, скрила се от всеки студ,
защото днес без теб живота си обикнах!
© Десислава Танева Todos los derechos reservados