May 26, 2009, 8:17 PM

Събудих се с желание за танц 

  Poetry
635 0 1

Днес събудих се с желание за танц,

стопила мислите за теб...

Получила и песен във аванс,

назаем взела нечий късмет...

 

Красива както никога преди,

по улиците тичам, без да спирам!

Във очите вече не блестят  сълзи

и повярвай ми,  за никой  вече  не умирам!

 

И лято е!  И в душата, и навън!

И цветна съм и със слънцето блестя!

И този път не е прекрасен сън,

а истината полетяла на крила!

 

А зимата ще отлетя на юг,

че със топлината сякаш свикнах!

И занапред ще пея, скрила се от всеки студ,

защото днес без теб живота си обикнах!

 

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тичай! И се оглеждай за Любовта...пред теб е. Весело и талантливо момиче! Сърдечни поздрави! 6
Random works
: ??:??