10 dic 2011, 11:02

Събудих се слънчева и цяла 

  Poesía » De amor
735 0 5




докато пожарът
обхващаше целия ми свят
преди корабите
да се сблъскат в каменистия бряг
преди сълзите ми
да превземат големината на морето
кръстих небесната завивка на теб
за да ми харесваш още повече от сега
докосвайки те отвъд триизмерните галактики
спря да гори
събудих се слънчева и цяла

© Фортемоторе Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??