2 ago 2014, 19:05

Събудих светлината в теб 

  Poesía » Otra
332 0 1

Усетих в погледа ти неприязън,

но ти отвърнах с доброта,

смути се ти от моята постъпка,

скъта се злобата ти вдън земя.

 

Усмихнах се сърдечно и те поздравих,

изпратих ти прекрасни мисли,

от лошотията ти даже и не се смутих,

подадох ти ръка със топли пръсти.

 

Прелях ти радост от сърцето свое,

събудих Светлината спяща в теб

и тя политна волно към небето свое,

освободена от веригите от лед.

 

И сля се със Божественото слънце

и се окъпа във магия и любов,

и заредена с истинско вълшебство

завърна се във обновения си дом.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прелях ти радост от сърцето свое,

    събудих Светлината спяща в теб

    и тя политна волно към небето свое,

    освободена от веригите от лед.

    ...дано е !
Propuestas
: ??:??