Чудна музика навън звучи -
на любовта приятен звън,
пее ангел сред пролетни лъчи -
тебе виждам в моя сън.
Като на Данте Беатриче
пречиста красота ме осени -
светъл блян за теб, момиче,
но ето - събуждам се самин.
© Георги Todos los derechos reservados