Mar 12, 2020, 9:50 PM

Събуждам се самин 

  Poetry » Love
1071 0 0

Чудна музика навън звучи -

на любовта приятен звън,

пее ангел сред пролетни лъчи -

тебе виждам в моя сън.

 

Като на Данте Беатриче

пречиста красота ме осени -

светъл блян за теб, момиче,

но ето - събуждам се самин.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??