18 jun 2024, 13:26

Събуждане 

  Poesía » Filosófica
139 1 1

Събужда се природата полека
Иззад баира слънцето изгря
Омайни мириси се носят надалеко
На пресни билки и цветя.

Там птичка някъде изчурулика
Във вихрен танц се впусна, търсейки партньор
Вода от изворчето нежно блика
Подгласяно от птичи хор.

Във въздуха се носи мирис на живот
Неподвластен е от теб, от мен
Защото само господ Бог

С любов дарява ден след ден.

© Hristo Hristov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??