Jun 18, 2024, 1:26 PM

Събуждане 

  Poetry » Phylosophy
137 1 1

Събужда се природата полека
Иззад баира слънцето изгря
Омайни мириси се носят надалеко
На пресни билки и цветя.

Там птичка някъде изчурулика
Във вихрен танц се впусна, търсейки партньор
Вода от изворчето нежно блика
Подгласяно от птичи хор.

Във въздуха се носи мирис на живот
Неподвластен е от теб, от мен
Защото само господ Бог

С любов дарява ден след ден.

© Hristo Hristov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??