18 ago 2009, 1:17

Съдба 

  Poesía » Otra
439 0 2

 

 

 

Раждат те, хранят те,

спиш,

изправяш се, питаш,

вървиш,

търсиш, надяваш се,

спираш,

обикваш, мълчат и

умираш...

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??