18.08.2009 г., 1:17 ч.

Съдба 

  Поезия » Друга
438 0 2

 

 

 

Раждат те, хранят те,

спиш,

изправяш се, питаш,

вървиш,

търсиш, надяваш се,

спираш,

обикваш, мълчат и

умираш...

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??