23 mar 2011, 21:07

Съдба 

  Poesía » Otra
448 0 0

Циганка стара

ми предвеща,

че любов не ще

намирам

и любов

ще търся вечно.

Мъжете

с мамещ поглед

ще изгарям,

сърцата им -

в пепелище

ще превръщам.

Срещу съдбата си

да тръгна искам.

Дълбоко ранима

да съм,

не да ранявам.

Пред някого

смутено да спра,

да не стане...

предреченото.

 

http://www.vbox7.com/play:910996bc

 

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??