4 jul 2018, 4:34

Съдба 

  Poesía
370 0 0

Съдба,

защо си тъй жестока?

Защо отне ми любовта?

Защо в пустиня 

ти превърна 

моята душа?

 

За всяка усмивка 

щастлива,

роня горчива сълза.

За всяка любовна

въздишка,

плащам висока цена. 

 

Прегръдки нежни,

целувки страстни,

любовни думи

в омайни нощи.

Защо отне ми 

съдба?

 

Сърцето си погребах,

душата в черно я обвих,

тъгата спътница е моя,

болката другар.

 

Сълзи горещи парят,

устни тихо пак повтарят 

обичам, обичам те любов. 

 

И вричам се отново 

пред гроб студен,

че любов единствена 

е той за мен. 

 

За всяка моя сълза, 

за всяка не сбъдната 

мечта 

днес проклинам те 

съдба.

 

 

 

© Михаила Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??