Съдбата зла ще поръси
върху мене прах, мъгла.
Сравнени с вечното сме къси
и туй изпълва ме с тъга.
Такива са нашите съдби,
а аз за моята не съм готов.
О, скъпа, за мене не скърби,
а помни към теб моята любов!
© Георги Todos los derechos reservados