25 февр. 2020 г., 06:36  

Съдба... 

  Поэзия » Любовная, Философская
376 0 0

Съдбата зла ще поръси

върху мене прах, мъгла.

Сравнени с вечното сме къси

и туй изпълва ме с тъга.

 

Такива са нашите съдби,

а аз за моята не съм готов.

О, скъпа, за мене не скърби,

а помни към теб моята любов!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??