25.02.2020 г., 6:36 ч.  

Съдба... 

  Поезия » Любовна, Философска
365 0 0

Съдбата зла ще поръси

върху мене прах, мъгла.

Сравнени с вечното сме къси

и туй изпълва ме с тъга.

 

Такива са нашите съдби,

а аз за моята не съм готов.

О, скъпа, за мене не скърби,

а помни към теб моята любов!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??