13 feb 2022, 8:53

Съдба 

  Poesía » De amor
223 0 0

Ще те спира, препъва, връща назад.

Няма да ти позволи да стигнеш до края на пътя..

ако вървиш в грешна посока.

 

Можеш ли да ме упътиш?

© Лилия Нестерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??