Feb 13, 2022, 8:53 AM

Съдба 

  Poetry » Love
220 0 0

Ще те спира, препъва, връща назад.

Няма да ти позволи да стигнеш до края на пътя..

ако вървиш в грешна посока.

 

Можеш ли да ме упътиш?

© Лилия Нестерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??