Жестоката моя съдба,
Истина ми доказва.
Някога добрата, любяща жена,
сега хладна болка изказва!
Колкото и мъка да събера,
приемам те орис несправедлива!
Мисията ми е да продължа!
Боря се да съм щастлива!
Много предателства срещах в света!
Напускаха живота ми скъпите хора!
В пепел превръщаше се невинна мечта!
Не усещах добрина и опора!
И да се загуби моята душа,
пътят ще намери зная!
Възкръсвайки от пепелта,
с любов и прошка до края
© Дора Гочева Todos los derechos reservados