Защо ми липсваш толкова, кажи?
Защо светът без теб се промени?
Дали виновна съм в твоите очи
или съдбата с теб ме раздели?
Защо си тръгна без да кажеш сбогом,
защо обърна гръб и продължи?
Дали вината беше в мен, кажи,
или нарочно от мен се отчужди?
Защо ми липсваш толкова, кажи?
Защо светът без теб се промени?!
02.04.2007 година
© Радка Йорданова Todos los derechos reservados