7.05.2008 г., 16:50 ч.

Съдба 

  Поезия
475 0 4

 

 

 

 

 

Защо ми липсваш толкова, кажи?

Защо светът без теб се промени?

Дали виновна съм в твоите очи

или съдбата с теб ме раздели?

 

Защо си тръгна без да кажеш сбогом,

защо обърна гръб и продължи?

Дали вината беше в мен, кажи,

или нарочно от мен се отчужди?

 

Защо ми липсваш толкова, кажи?

Защо светът без теб се промени?!

 

 

02.04.2007 година

 

 

 

© Радка Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??