12 jul 2007, 14:43

Съдба 

  Poesía
539 0 0


В океана от сълзи
потъвам без мечти.
Няма те вече до мен,
с мен не си всеки ден.
Край на щастието ни заедно,
в самота потъвам безкрайно...
Друга любов сърцето ти покори,
а за мен останаха само сълзи.
Бързо забрави спомените любими,
а се кълнеше, че ще са незабравими.
Ала аз ги помня и с тъга
искам да ги залича
от сърцето си сломено,
а за теб да мисли, е забранено.

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??