Съдба ли бе или случайност
да срещна те в тълпа огромна,
погледна ме, аз сведох поглед
и вече знаехме какво ще следва.
Какво ми стори, аз не зная,
със трепет чакам всяка твоя дума,
караш ме да се усмихвам,
а сърцето ми да бие лудо.
Не вярвах, че отново ще се случи,
да искам те, познавайки те бегло,
съдба ли е или случайност,
важно е, че те намерих.
© Петя Петрова Todos los derechos reservados
поогледай го пак. заслужава си!