16.01.2009 г., 14:15 ч.

Съдба или случайност 

  Поезия » Любовна
835 0 1

Съдба ли бе или случайност

да срещна те в тълпа огромна,

погледна ме, аз сведох поглед

и вече знаехме какво ще следва.

 

Какво ми стори, аз не зная,

със трепет чакам всяка твоя дума,

караш ме да се усмихвам,

а сърцето ми да бие лудо.

 

Не вярвах, че отново ще се случи,

да искам те, познавайки те бегло,

съдба ли е или случайност,

важно е, че те намерих.

© Петя Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • тук-там липсва по някоя запетайка и тире.
    поогледай го пак. заслужава си!
Предложения
: ??:??