5 may 2022, 10:03

Съдбата 

  Poesía » De amor
197 0 2

        Съдбата

 

Дълбока, страшна, черна бездна

в сърцето ми е любовта,

а музика красива, нежна

живее в моята душа.

 

Съдбата – грешница коварна,

навярно сбъркала е тя,

щом двама ни определила

с любов единствена в света.

 

И времето неумолимо

лети с годините, лети,

и като в сън непоправимо

животът някак си върви.

 

Съдбата с мене си играе,

в живота ми присъстваш ти,

а тази пролет пак ухае

на люляк, щастие, мечти…

 

               Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??