20 may 2009, 23:52

Съдбата ли??? 

  Poesía » Filosófica
761 0 1

Ако знаехме съдбата си,
дали бихме искали да я променим???
Ще се сбъднат ли мечтите ни,
или от това, което разберем, ще се намразим???

Съдбата ли е тази, която ни води,
която определя избора ни???
Съдбата ли е тази, с която не се спори
и живеем така, както ни отреди???

Ако знаехме съдбата си
и ни харесва това, което ни предстои,
дали ще сме по-устремени към нея,
или с две крачки встрани???

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не съдбата, а свободният избор, който ни е дал Бог,в много по-голяма степен определя живота ни! Хубаво е, че си задаваш такива въпроси, пожелавам ти да стигнеш до правилните отговори! Успех!
Propuestas
: ??:??