26 may 2022, 12:35

Съдбовен шепот 

  Poesía » De amor
236 1 2

Съдбовен шепот
 

Съдбата ни събра на чаша вино - 
до горе ги  напълни със любов,
с усещане на дългото ни търсене
душите по - щастливо да продължат!

 

Тази Дама, никога не прави грешки - 
тя знае кой с кого да събере,
с няколко реплики човешки
разсъблече всички стари страхове!

 

Не спря да ни наднича от високо
в глупавото ни разбиране на смисъл,
невидимо чертаеше посоката -
да уловим значимото със мисъл!

 

Колко сме невежи, да се разминем
и после горчиво да я виним,
"Здравей" с усмивка и да отминем
от трудното, да се променим!

 

Колко жалко, колко жалко
да виним горчиво пак съдбата,
не разбрали, дори и малко - 
съдбовен шепот е от душата!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Така е Тони! Договор между душите ни да се срещнат!
  • Съдбата си знае работата, Елеонора. Ако е решила да събере две души, то това ще се случи. От собствен опит го знам - събрах се с мъжа на живота си след десет години търсене...
Propuestas
: ??:??