21 jun 2007, 22:26

Съжалявам 

  Poesía
891 1 2

Знам, че нараних те, за което съжалявам.
Не исках така да става, знаеш го добре.
Ти ми беше във мечтите.
Исках с теб да бъда аз,
част от живота ми да бъдеш ти.
Все още го желая и за теб мечтая,
но знам, много трудно е това,
не заради разстоянието,
заради теб самата е така.
Обичах те и още те обичам,
но заедно да сме не може, поне не сега.
За мен ти ще си останеш първата жена,
първата, която сърцето ми плени,
първата, която съм обичал!!!
ОБИЧАМ ТЕ!!!

© Валентин Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??