В живота аз едно разбрах...
без сол и сълзи няма сладко.
Чрез твойта жертва осъзнах...
Прости ми, съжалявам татко...
За нас живота си си дал
далеч, самотен и неволен
А своят дял не си видял
Аз знам защо си недоволен...
Прости ми,съжалявам много,
че теб и майка пренебрегвам...
Но истина е... че не мога...
В мен всичко живо да погребвам...
Обичам го и ще обичам..
Не чакайте да мине с време.
Не искам срещу вас да тичам,
това ще бъде моето бреме..
Не знам наистина какво да правя,
за първи път това усещам
Не!, няма начин да забравя...
Защо пък трябва да е грешка?
Живеем в други светове?
А с вас не сме ли в друго време?
Това са ваш`те страхове...
Мислете малко и за мене...!
Щастлива съм , повтарям гласно...
На вас това не ви ли стига?
И в него всичко е прекрасно...!
... очите ви мъгла закрива...
Това е тъжно.. солно и ужасно..
Не мога ли да искам моето сладко?
Сърцето е на разум неподвластно...
Прости ми, съжалявам, татко!
© Жасмина Александрова Todos los derechos reservados