27 авг. 2014 г., 20:59

Съжалявам, татко 

  Поэзия
401 0 1

В живота аз едно разбрах...

без сол и сълзи няма сладко.

Чрез твойта жертва осъзнах...

Прости ми, съжалявам татко...

 

За нас живота си си дал

далеч, самотен и неволен

А своят дял не си видял

Аз знам защо си недоволен...

 

Прости ми,съжалявам много,

че теб и майка пренебрегвам...

Но истина е... че не мога...

В мен всичко живо да погребвам...

 

Обичам го и ще обичам..

Не чакайте да мине с време.

Не искам срещу вас да тичам,

това ще бъде моето бреме..

 

Не знам наистина какво да правя,

за първи път това усещам

Не!, няма начин да забравя...

Защо пък трябва да е грешка?

 

Живеем в други светове?

А с вас не сме ли в друго време?

Това са ваш`те страхове...

Мислете малко и за мене...!

 

Щастлива съм , повтарям гласно...

На вас това не ви ли стига?

И в него всичко е прекрасно...!

... очите ви мъгла закрива...

 

Това е тъжно.. солно и ужасно..

Не мога ли да искам моето сладко?

Сърцето е на разум неподвластно...

Прости ми, съжалявам, татко!

 

 

 

 

© Жасмина Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??