СЪКРАТЕНО
На жена ми Галина
Ти, за която тъй дълго
търсих най-нежния стих
и като оня идалго
с мелници-думи се бих,
ти ме научи да казвам
само с ръце и очи
всичко, което напразно
исках в стиха да личи.
2001г.
© Асен Димитров Todos los derechos reservados