Бъдни вечер е!...Очи затвори!
Знам, че като всички, имаш много мечти!
И да се сбъднат копнееш, нали?
Но, моля те, за минутка за мен, помисли!
За времето наше, чуй, сърцето шепти...
за онези, с любов изпълнени дни...
за страстните нощи и жадни очи,
за още и още... тишината крещи!...
Свята коледна нощ...Нощ на мечти...
Не искам сама да съм...Затварям очи...
и щастливи за малко, са всички, почти...
а всичко, което аз искам – си ти!
© Pepi Petrova Todos los derechos reservados