7 abr 2009, 10:39

Съкровено 

  Poesía » Otra
1271 0 33

Майчина усмивка,

свиден бащин дом.

От любов прелива

ведър хоризонт...

 

Спомени от детство -

грейнали жита -

изкласяват с трепет

нейде в паметта...

 

Шепот и молитва.

Щедър слънцесвет...

Майчина реликва,

бащински завет.

 

 

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??