2 jul 2011, 19:14

Сълза 

  Poesía » De amor
1207 0 39

   Сълза

 

Една сълза, по-тежка от куршум,

как мъжките ти скули набраздява!

И аз пришпорвам моя беден  ум –

да видя ангел ли си или дявол:

 

какво те натъжава и усмихва,

къде нощува твоят скитащ ден...?

 

Сълзата ме усеща и застива.

Ревниво скрива  тайните –

от мен.

 

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??