18 jun 2013, 11:26

Сълза 

  Poesía » Otra
439 0 0

Сълза

 

"Той - целият ми живот

беше една сълза"

                Петко Братинов

 

Колко много нежност

и копнеж, и безвремие

е събрала сълзата...

От болка, от докосване,

от грях. И от обич.

Сто взривени слънца

от една сълза.

Светлина, много светлина

пари в тишината,

капчица смирение.

Една сълза-любов събрала.

И топлина. Усещане. И шепот.

Стих. Мистерия.

Сълза... В нощта...

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??